Beter Leven

Beter Leven Dierenwelzijn en kwaliteit

Kiezen voor producten van PALI Meat is altijd een diervriendelijke keus. Dat onze producten aan méér dan de wettelijke vereisten voldoen op het gebied van dierenwelzijn laat onze Beter Leven-certificering zien.

Keurmerk Beter Leven

Het kwaliteitskeurmerk Beter Leven is ontwikkeld door de Dierenbescherming. Zo is het voor consumenten duidelijk dat er goed voor de varkens is gezorgd. De Dierenbescherming kent het keurmerk uitsluitend toe aan producten die méér dan voldoen aan de Nederlandse eisen aan verzorgings- en productieomstandigheden en dierenwelzijn.

Een diervriendelijke keus

Alle biggen en varkens die wij bemiddelen, staan bekend om hun kwaliteit en goede gezondheid. Ze groeien diervriendelijk op met meer leefruimte, meer afleidingsmateriaal en meer mogelijkheden zich op een natuurlijke manier te gedragen. Daar investeren we in. Elke dag en samen met toegewijde varkenshouders, onze ketenpartners.

Kwaliteit in de keten

PALI Meat is ketenregisseur. In die rol stellen we standaard hoge eisen aan dierenwelzijn in álle schakels van de keten. Van het transport tot het slachtproces. Van het invriezen en verpakken tot het leveren van onze producten.

Meer weten over hoe wij omgaan met dierenwelzijn?