Verdere verwerking

De combinatie van onze slachterij in Geldrop en onze uitbeenderij in Oss zorgt voor een nóg breder assortiment en meer mogelijkheden voor specifieke leveringen. Verdere uitbeenactiviteiten, het roken en zouten tot vleeswaren en het aanleveren van diverse vleesonderdelen naar de wensen van onze klanten.

Echt maatwerk

Waar de producten die vanuit de slachterij of uitsnijderij komen nog redelijk standaard producten zijn, zoals varkensvlees met been of zonder been, zijn de producten na verdere verwerking echt maatwerk. We gaan nog een stapje verder de keten in, spreken andere klantsegmenten aan. Al onze varkensvlees producten worden binnen deze tak echt klantspecifiek gemaakt.

Wij gaan graag met u in gesprek, om in samenspraak met u het juiste product te leveren.

Bacon

Eén van onze specialiteiten op het gebied van verdere verwerking is de bacon. De bacon van PALI Meat is een traditioneel Engels product. De bacon wordt door ons óf gerookt en gezouten óf alleen gezouten. Wij roken onze bacon in een traditionele rookkast. Dit zorgt voor de smaakvolle ‘natural smoked’ smaak.

Gert Noorderink

HEEFT U VRAGEN?

Neem dan contact op met onze specialist:

Gert Noorderink
General Sales Manager Europa