Over ons

Over ons Ontdek het verhaal van PALI Meat

PALI Meat drukt een stevig stempel op de varkensvleesmarkt in Europa en daarbuiten. Weten hoe dat zo gekomen is? Ontdek ons verhaal.

De beste varkensvlees producten

PALI Meat is een ervaren specialist in varkensvleesproducten en onderdeel van het wereldwijd opererende familiebedrijf PALI Group. Wat ons drijft, is ons enthousiasme om onze klanten elke dag te voorzien van topkwaliteit varkensvleesproducten. Een persoonlijke aanpak en betrokkenheid in de hele keten zijn daarbij de rode draad.

Ontdek het verhaal van PALI Meat

 • 2016

  2016

  PALI Group neemt varkensslachterij De Wit uit Geldrop over. Dit bedrijf gaat onder de paraplu van PALI Group verder onder de naam PALI Geldrop. Na ruim vijftig jaar in- en verkoop van varkens, vergroot PALI Group hiermee haar rol in de varkensvleesketen.

 • 2019

  2019

  PALI Group neemt nog een bedrijf over: varkensvleesbedrijf Wijnen Meat uit Oss. PALI Geldrop en Wijnen Meat vormen vanaf nu samen PALI Meat met productielocaties in Oss en Geldrop.

 • 2021

  2021

  Lancering van de website www.smaakvolvlees.nl. Via deze website kunnen consumenten online varkensvleesproducten van PALI Meat bestellen. Het assortiment bevat ook de kalfsvleesproducten van zusterbedrijf Vitelco.

 • 2022

  2022

  Lancering van Duke’s Cuisine, een nieuw concept voor de horeca. Duke’s Cuisine biedt een groot assortiment vers varkensvlees van PALI Meat en kalfsvleesproducten van Vitelco, voorgesneden en verpakt in de juiste porties.

 • 2024

  2024

  PALI Group’s eigen varkensslachterij ‘PALI Geldrop’ stopt met haar activiteiten. De vleesvarkens van PALI Group worden vanaf 1 april 2024 bij Compaxo geslacht waarna een gedeelte verder verwerkt wordt bij PALI Meat in Oss.

De kwaliteitsgarantie van PALI Meat

PALI Meat is regisseur in de keten van varkensvleesproducten. Daardoor beheersen we de kwaliteit van élke schakel in de keten. Onze grip baseren we op goede communicatie, heldere afspraken, ons bevlogen team van vakmensen en onze voortdurende controles op de processen. Het resultaat: volledige transparantie, van varkenshouderij tot eindproduct. En de garantie dat onze klanten kunnen rekenen op eersteklas varkensvleesproducten.

Meer over kwaliteit

Bekijk onze kwaliteitscertificaten