Eersteklas kwaliteit in

Eersteklas kwaliteit in varkensvlees

Kwaliteit is bij PALI Meat de optelsom van alle schakels binnen de varkensvleesketen. Als ketenregisseur zien we van A tot Z toe op een uniform proces en een stabiele, optimale kwaliteit. Dit resulteert in eersteklas varkensvleesproducten en tevreden klanten.

Betrouwbaar en verantwoord

Bij PALI Meat werken we elke dag aan het bewaken van onze kwaliteit. Daar voelt onze hele organisatie zich voor verantwoordelijk. We hanteren strenge regels rondom de gezondheid en het welzijn van onze varkens en stellen hoge eisen aan productie en verwerking. Ook gaan we voortdurend na of wijzelf en onze ketenpartners aan alle internationale voorwaarden voldoen voor hygiëne, productcontrole, productkwaliteit en export. Voor advies over kwaliteitsverbeteringen en innovaties kunnen we bogen op de expertise van onze interne kwaliteitsdienst.

Onafhankelijke controles

Onze werkwijze en onze producten worden door onafhankelijke instanties gecontroleerd en onze productielocatie voldoet aan de Europese en nationale wetgeving.

Als het aankomt op voedselveiligheid hebben we onze zaken eveneens goed op orde: we zijn BRC- en IFS-gecertificeerd. Dit zijn internationale standaarden die de kwaliteit en veiligheid in de voedselketen garanderen. In Nederland kijkt de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) met ons mee. Zo weet je zeker dat onze producten aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen.

Bekijk al onze kwaliteitskeurmerken en certificaten

Meer weten over de kwaliteitsgaranties van PALI Meat?