Werken bij

Werken bij PALI Meat

PALI Meat is onderdeel van PALI Group. Ontdek jouw carrièremogelijkheden bij PALI Group, of je nu aan de start van je loopbaan staat of de volgende stap in je carrière wilt maken. We breiden ons topteam graag met je uit.

Word jij onze nieuwe collega? Bekijk vacatures

Wij zijn PALI Group

We zijn een robuust, Brabants familiebedrijf. En tegelijkertijd één van de grootste producenten van kalfs-, varkens- en geitenvlees in Europa. We koesteren onze roots, maar kijken ook naar de toekomst. Naar ketensamenwerking, groei en nieuwe concepten. En naar een sector waarin we onze positie als regisseur vasthouden als het aankomt op dierenwelzijn, circulariteit, duurzaamheid en innovatie. Wat dit voor jou betekent als je bij ons werkt? Dat je áltijd meehelpt aan een toekomstbestendige voedselketen. Hoe dat er precies uitziet, ligt veel aan je rol. Kom een keertje langs, de koffie staat klaar!

De kracht van samen

Bij PALI Group ben je onderdeel van een hecht team. ‘Hecht’ omdat je hier altijd samen met collega’s verbeteringen oppakt, uitdagingen aangaat en successen viert. Maar we besteden ook aandacht aan het individu. Want elke collega doet ertoe. Zo krijg je bij ons alle kansen om door te groeien. Of om je ideeën te spuien over innovaties of het bereiken van nóg meer werkplezier. En ook persoonlijke mijlpalen vergeten we niet: we leven én vieren altijd met je mee. Als PALI Group iets voor jou is, ben je van harte welkom!

 • 800 medewerkers

 • actief in 38 landen

 • doorgroei­mogelijkheden

 • familiebedrijf

 • enthousiaste personeels­vereniging

Word jij onze nieuwe collega?

Word jij onze nieuwe collega?

Bekijk snel onze vacatures

Naar vacatures

Hoe ziet een werkdag bij PALI Group eruit?

Onze collega's vertellen je er graag meer over.

PALI Meat is onderdeel van PALI Group

PALI Meat is onderdeel van de PALI Group-familie, al meer dan zestig jaar één van de grootste onafhankelijke producenten van varkens-, kalfs- en geitenvlees in Europa. Als ketenregisseur houdt PALI Group alles in eigen hand waardoor de kwaliteit en traceerbaarheid van de producten is gegarandeerd. Aan de basis daarvan: toegewijde medewerkers, vertrouwde ketenpartners en gewaardeerde klanten. En een aanpak die bol staat van flexibiliteit, innovatie, daadkracht en respect voor mens, dier en omgeving.

Naar PALI Group

 • Vitelco

  Vitelco is één van de grootste kalfsvleesspecialisten van Europa en zorgt in eigen huis voor de verwerking en productie van hoogwaardig kalfsvlees.

  Naar website
 • PALI Meat

  PALI Meat is specialist in varkens­vleesproducten. Met grip op de hele keten dankzij een eigen uitbeenderij en uitsnijderij.

  Naar website
 • Smaakvolvlees.nl

  Smaakvolvlees.nl is dé consumentenwebshop voor kalfs- en varkensvlees. Inclusief lekkere recepten en scherpe aanbiedingen.

  Naar website
 • Duke’s Cuisine

  Duke’s Cuisine levert topkwaliteit vers, gegaard en bevroren vlees aan de horeca. Op maat geselecteerd en geportioneerd. En altijd verantwoord.

  Naar website
 • Vitelco Leather

  Vitelco Leather levert hoogwaardig leer van eigen kalveren voor het maken van de meest prachtige leren producten.

  Naar website
 • Livestock

  PALI Group is de persoonlijk partner voor veehouders, handelaren en slachterijen. Voor een perfecte afstemming tussen vraag en aanbod van de dieren.

  Lees meer

Onze HR-collega’s vertellen je graag over ons bedrijf en onze vacatures.