Zoveel klanten,

Zoveel klanten, zoveel wensen

De varkensvleesproducten van PALI Meat verkopen we aan klanten wereldwijd. Door onze capaciteit en flexibiliteit in uitbeenderij  en uitsnijderij kunnen we aan elke vraag voldoen. Van varkensvlees met been en zonder been tot vleesproducten die we klantspecifiek verwerken. Ook het verpakken en leveren doen we conform de wensen van onze klanten.

Verse producten, zes dagen per week

Wij slachten vijf dagen per week. Onze leveringen verzorgen we zes dagen per week. Onze klanten in de vleesverwerkende industrie, vleesgroothandel, horecagroothandel en horecabranche kunnen daarmee altijd rekenen op verse vleesproducten.

Wereldwijde levering

Of je nu gevestigd bent in Europa, Azië of een andere plek op de wereld, je kunt zorgeloos bij PALI Meat bestellen. Met ons wereldwijde netwerk zorgen we voor topkwaliteit producten die we onder een streng hygiëneprotocol exporteren en verkopen. Betrouwbare service en open communicatie horen er standaard bij. Onze accountmanagers zijn hierbij jouw partner. Wat je wensen ook zijn, zij gaan graag persoonlijk met je in gesprek om te kijken wat PALI Meat voor je kan betekenen.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?