Regisseur van de varkensvleesketen

Regisseur van de varkensvleesketen

De producten van PALI Meat zijn het resultaat van samenwerking in de keten. Dat noemen we ‘de kracht van samen’.

Betrokken in de hele keten

We zijn betrokken bij alle schakels in de keten. We gaan hierbij een partnerschap aan met varkenshouders en handelaren die we ondersteunen, bijvoorbeeld bij de inkoop en in de zorg voor de biggen en varkens. We regelen ook het transport. De verwerking van varkensvlees doen we in eigen huis. Zo zorgen we, met respect voor mens, dier en omgeving, voor een prachtig eindresultaat. Samen met onze ketenpartners.

Inkoop varkens

We kopen al meer dan zestig jaar dagelijks biggen en varkens in. Onze ervaring benutten we om in deze dynamische sector te bemiddelen en vraag en aanbod naadloos op elkaar af te stemmen.

Lees meer

Inkoop

Varkenshouderij

PALI Group is de vaste partner van veel varkenshouderijen. Zij kunnen rekenen op onze persoonlijke ondersteuning en adviezen om de beste rendementen te halen.

Lees meer

Hoogwaardige

Varkensslachterij

Het slachten van onze varkens laten we doen door zorgvuldig geselecteerde partners. Het uitbenen, uitsnijden, verpakken en eventueel invriezen van het varkensvlees verzorgen we geheel in eigen huis. 

Varkensslachterij

Onze uitbeenderij

In onze eigen PALI Meat-uitbeenderij in Oss ontdoen we een deel van de varkens na de slacht van alle been. Desgewenst snijden we het verse, uitgebeende vlees ook op snit. Zo bedienen we met ons assortiment varkensvlees nóg meer klanten.

Lees meer

Dagelijks vers

Verwerking

Naast varkensvlees met en zonder been bieden we bij PALI Meat ook zogenoemde klantspecifieke producten aan. Het gaat om varkensvlees waarbij de klant mag zeggen hoe we het vlees verwerken. Onze specialiteit in deze categorie? Gezouten en traditioneel gerookte bacon.

Lees meer

Speciale verwerkingswensen?

Ons vrieshuis

Ons eigen vrieshuis in ’s-Hertogenbosch heeft een opslagcapaciteit van 45.000 vierkante meter en een invriescapaciteit van 150 ton varkensvlees per dag. Het invriezen gebeurt direct na de slacht of verwerking van het vlees. Onze klanten bepalen op welke manier we dat doen: via tunnelvriezen of plaatvriezen. Beide manieren gebeuren razendsnel waardoor de kwaliteit van het vlees gewaarborgd blijft.

Ons vrieshuis

Transport

Het koeltransport van onze producten doen we met onze eigen koelwagens en chauffeurs en met een groep vaste, ervaren transportpartners. Hierbij houdt PALI Logistics de regie.

Lees meer

Je bestelling op tijd op de juiste plaats

Verkoop varkensvlees

Met been, zonder been of op maat verwekt: onze varkensvleesproducten vinden hun hun weg naar klanten in de hele wereld. We leveren in grote volumes. In wisselende snitten. Geportioneerd of kant-en-klaar.

Lees meer

Zoveel klanten,